De ceremonie

Waarom je eigen trouwambtenaar?

Een freelance trouwambtenaar gaat mee in al je wensen. De enige beperking is natuurlijk het wettelijke kader waaraan een huwelijk moet voldoen. Je hebt alle vrijheid om je huwelijk in te vullen op de manier zoals je het zelf graag wilt. En dan blijkt er veel meer te kunnen dan je misschien voor mogelijk hield.

Bij een freelance trouwambtenaar heb je ook geheel de eigen keuze met wie je een klik hebt. En omdat je een commercieel tarief betaalt, dat dan weer wel, mag je van je eigen trouwambtenaar hoge verwachtingen hebben bij de ceremonie. Er is tijd om desnoods verschillende keren met elkaar te spreken over jullie wensen en persoonlijke verhalen die ik als input gebruik voor mijn speech. Maar ik kan ook de tijd nemen die nodig is om een speech voor te bereiden die de ceremonie tot een feestje maakt.

Babs is overigens de officiële naam van mijn beroep; buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Geweldige naam………Een babs is niet een ambtenaar die op het stadhuis bij de afdeling burgerzaken werkt, maar alleen huwelijken voltrekt. Zelf noem ik het graag freelance trouwambtenaar.

 

Klassieke manier

Je kiest de gemeente waar je wilt trouwen met een trouwambtenaar van je eigen keuze....lees meer

Eigenzinnige manier

Daar kun je voor kiezen als het burgerlijk huwelijk al eerder is gesloten.....lees meer

Omzetten van partnerregistratie

Als jullie een eerder gesloten geregistreerd partnerschap willen omzetten....lees meer

Opnieuw ja zeggen

Bij je eerste huwelijksjubileum heb je waarschijnlijk al heel wat stormen meegemaakt.....lees meer