Referenties

Referenties

Op deze pagina vindt je een aantal referenties. Zijn jullie al overtuigd?

 

Wat kijken wij terug op een fantastische trouwdag! We hebben zo extreem genoten van onze dag, waarbij de ceremonie absoluut het hoogtepunt was. Ons verhaal klopte tot in de puntjes en paste qua toonzetting zo goed bij ons! 
Je betrokkenheid was hartverwarmend. Zowel op de dag zelf, maar zeker ook in de aanloop naar onze huwelijksdag toen onze bruiloft door corona keer op keer werd uitgesteld. 
Heel erg bedankt dat je ons wilde trouwen! 
 

Tessa en Tim

 

Hi Mieke, wij willen je nogmaals bedanken voor een geweldige ceremonie en al je hulp bij de geheimzinnige voorbereidingen. Het verhaal van jou en vooral wat je met de kinderen hebt gedaan is ons heel dierbaar. Wij hebben genoten van een geweldig feest dat tot in de puntjes klopte.
Nogmaals veel dank!
 

Lisa en William

Op 19 juni zijn wij getrouwd in kasteel Oud Poelgeest. Tijdens deze prachtige dag is Mieke onze trouwambtenaar geweest. Ik vind het werkelijk ongelofelijk knap hoe zij van zoveel informatie precies de belangrijkste punten naar voren heeft gebracht. I.v.m. Corona hebben wij geen feest gegeven en was de ceremonie het hoogtepunt van onze bruiloft. Mieke heeft dit echt waar gemaakt. Het was een prachtig persoonlijk verhaal met humor erin. Van tevoren is ze met mooie aanvullingen gekomen en vragen waarover we konden nadenken om ervoor te zorgen dat de ceremonie nog persoonlijker werd ook onze gasten werden in de speech betrokken. Ik ben dan ook erg blij dat we gekozen hebben voor Mieke.  

  

Carmen en Marco

Mieke did an excellent job in telling our story during our small ceremony. Due to the current state in the world caused by corona virus, my family could not join physically but they were present online. Mieke involved them in the ceremony and made me and my family have a good experience despite all. A big thank you for making our day special. 

M en J

Mieke is een fantastische trouwambtenaar! 
Tijdens onze eerste afspraak voelden wij direct een klik met Mieke. Een open, innemende vrouw die echt luistert naar je verhaal en oprecht geïnteresseerd is in wie je bent en wat je wensen zijn. Met een klein gezelschap zijn wij naar Excenevex (Frankrijk) gegaan waar Mieke ons ceremoniële huwelijk gesloten heeft. Het gemis van enkele dierbaren heeft Mieke op een prachtige wijze verwerkt in onze ceremonie en er toch voor weten te zorgen dat de ceremonie een feest was. De verrassing die Mieke voor ons had was ook echt super! Kortom, wil je een lieve, maar ook leuke ambtenaar waarbij je het gevoel hebt dat ze je al jaren kent (omdat ze zich zo goed inleeft) dan is er maar een persoon de juiste en dat is Mieke!

Linda en Sander

Beste Mieke,
We vonden de ceremonie heel erg mooi en persoonlijk alsof je ons al jaren kent. Dat viel onze gasten ook op. Inhoudelijk klopte het en het gevoel kwam ook zeker over. Ook de vorm die je had gekozen, was erg prettig.
En ik (Marina) werd helemaal blij van de aangepaste versie van de officiële wetteksten. We hadden ons geen betere ambtenaar kunnen wensen!

Marina en Doesjka

 Mieke heeft een geweldige toespraak gehouden tijdens ons verrassingshuwelijksfeest! In een bomvolle kroeg kwam Mieke binnen in toga en verraste al onze gasten met het feit dat zij kwam om ons te trouwen. Niks was te gek voor Mieke, zij luisterde goed naar onze wensen, het was mede hierdoor een fantastische avond voor ons! Dankjewel! 

Kelly en Rob

Beste Mieke,

We hebben een prachtige trouwdag gehad, mede door de mooie woorden van Mieke. Ze wist van onze woorden een leuk, enthousiast en boeiend verhaal te creëren, maar het was ook absoluut een verhaal waarin de emotie juist tot zijn recht kwam! Voorafgaand hebben we erg prettig contact gehad met Mieke, kortom; ze is echt een aanrader voor je trouwdag!!  

Nicole en Tim

Beste Mieke,

Graag wil ik jou hierbij, mede namens Wilma, hartelijk veel dank zeggen voor de intieme ceremonie van gisteren en je mooie persoonlijke verhaal. Het heeft onze verwachtingen ver overtroffen!

Een memorabele dag die we lang zullen blijven koesteren.

Peter en Wilma

Mieke heeft tijdens ons gesprek vooraf goed naar ons geluisterd, onze ervaringen zijn prachtig verwoord in haar speech naar ons toe.
Dank Mieke voor je mooie woorden en je ongedwongenheid.

Bruidspaar wil anoniem blijven

Mieke, je hebt het fantastisch gedaan!!

Bas en Jessica

Mieke is een enorm lieve en betrokken vrouw die alles op alles zet om van de ceremonie een emotioneel, maar ook leuk geheel te maken. 

Voorafgaand aan onze bruiloft hadden wij (elk apart) een gesprek met Mieke. Ze stelt je op je gemak, communiceert duidelijk en stelt alle vragen die nodig zijn, zodat zij de benodigde informatie heeft. Communicatie met haar verloopt soepel; ze reageert snel, maar is ook flexibel en staat open voor alle wensen. Onze ceremonie deed zij tweetalig (haar Engels was ook goed en duidelijk), zodat alle gasten het konden volgen. Ze spreekt op een hele fijne, informele manier en betrok de naaste familieleden op een leuke manier en zorgde voor een emotionele en hartverwarmende ceremonie. 

Zonder haar was onze bruiloft niet compleet geweest, een echte aanrader! 

Tamara en Graham

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw mooie woorden tijdens de ceremonie. We vonden uw toespraak bijzonder mooi en we zouden geen betere trouwambtenaar kunnen hebben. Nog bedankt voor het gebruik van het Aristofanes verhaal. Het maakte de ceremonie ietsje Griekser… En voor uw Griekse wens Kali tyhi.

U bent zeker een aanrader!

Fani en Efstathios

Mieke Kerkhof, is een vrolijke, spontane trouwambtenaar. Tijdens de huwelijkscermonie krijgt zij iedereen aan het lachen door een persoonlijk verhaal te maken over het bruidspaar. Mieke, vertelt het verhaal op een manier, alsof ze ons al jaren kent. Waardoor het zeer persoonlijk en mooi wordt. En daarom wordt het een bijzondere dag, met haar als trouwambtenaar. 
Mieke, super bedankt dat je onze huwelijksceremonie wilde doen. Ons verhaal deelde met onze gasten. Het was een super bijzondere, mooie, emotionele maar ook grappige ceremonie. Met een lach en een traan. We hebben genoten.

Mayke en Sander

Vanaf het eerste telefonische contact, waarin Mieke onze namen in één zin noemde, wisten we al zeker dat zij onze trouwambtenaar moest worden. Dit was al zo bijzonder. Het klonk zo mooi, zacht, warm en liefdevol…. En dat is ook hoe wij Mieke hebben leren kennen. De werkwijze van Mieke is te omschrijven als integer, respectvol, persoonlijk en professioneel met een vleugje humor en creativiteit. We zijn blij dat ze ons huwelijk op schitterende wijze heeft voltrokken. Beter kon niet. Dus nogmaals, met Mieke kan je je geen betere trouwambtenaar wensen. 

Marjolein en Robert 

Tijdens onze kennismaking klikte het van beide kanten meteen. Het contact was heel makkelijk en snel. We mochten zelf heel veel bepalen. Mieke heeft voor ons een fantastische speech gemaakt en goed onderzoek gedaan. We herkenden onszelf heel goed in de speech en hadden het niet beter kunnen wensen. Onze ceremonie was daarom ook echt heel fijn. Ook betrok ze ons bruidsmeisje en bruidsjongen goed bij de ceremonie. Veel complimenten van gasten gehad over Mieke. Kortom echt een aan aanrader om Mieke te nemen als BABS.
Lieve Mieke heel erg bedankt we hebben een geweldige dag gehad.

Nathalie en Roy 

Op 11 september heeft Mieke ons getrouwd in het Groene Kerkje te Oegstgeest. Haar woorden waren passend, doeltreffend, lief, grappig en serieus op het juiste moment.

Ze heeft de gave om de ceremonie heel persoonlijk en ‘eigen’ te maken, gericht op het bruidspaar, zonder dat het ernstig wordt. Ze is betrokken, oprecht en warm. Zo zenuwachtig als we waren toen we de kerk binnenstapten, zo ontspannen raakten we toen Mieke het woord nam. Mede door haar hebben we een heerlijke dag gehad!

Lisa en Wouter 

Mieke was de trouwambtenaar op onze bruiloft. Door het Coronavirus verliep onze dag niet zoals wij dit graag hadden gewild, maar Mieke was bereid om met ons mee te denken.
Ondanks alles was de bruiloft perfect. De huwelijksceremonie was precies goed. Vooraf was er een uitgebreid gesprek bij ons thuis, waardoor Mieke echt ons persoonlijke verhaal kende. Ook haalde ze nog extra informatie bij onze ouders.
Tijdens de ceremonie had ze een mooi en herkenbaar verhaal. Soms serieus, soms met een grap.
Wij raden Mieke zeker aan als trouwambtenaar.

Annika en Joeri

Sandra en ik willen jou via deze weg nog even hartelijk bedanken voor de mooie trouwceremonie van vanmorgen. We vonden het super. Persoonlijk, warm, rustig zijn de woorden die bij ons boven komen als we aan jouw speech denken. Heel erg fijn! Een heel mooi en bijzonder moment om op terug te kijken! We zijn lekker aan het nagenieten van deze dag. Nogmaals veel dank! 

Wouter & Sandra

Mieke was in mei 2015 onze trouwambtenaar en wat een feestje was het! Onze ceremonie was heel persoonlijk en het gaf precies weer wat wij belangrijk vinden en hoe wij in het leven staan. En dat wist Mieke allemaal al na een kennismakingsgesprek! Wij krijgen nog steeds lovende opmerkingen dat onze bruiloftsceremonie zo persoonlijk was. Wat wij ook heel mooi vonden, was dat Mieke zelf een afsluiting had bedacht waar wij niks van wisten. Dit was een mooie verrassing en het ontroerde ons enorm. Kortom, wij kunnen Mieke zeker aanraden als trouwambtenaar als je iemand zoekt die er een persoonlijke, ontroerende en heel feestelijke ceremonie van maakt!

Joris en Kirsten

Wat zijn we blij dat we voor Mieke hebben gekozen als trouwambtenaar! Zij heeft onze speciale dag nog mooier gemaakt door haar persoonlijke woorden en mooie teksten.

Het voelt alsof ze je echt kent en hoe knap is dat na een uurtje te hebben gesproken met elkaar?
Ik kan iedereen aanraden voor Mieke te kiezen want ze is niet alleen zeer charmant, ze luistert goed, probeert de goede nuance aan te brengen in haar tekst en geeft je het gevoel er écht voor je te zijn op de trouwdag.
Mieke, bedankt!
Jimmy en Jeanine

Mieke was op 1 augustus onze trouwambtenaar. Een paar weken daarvoor hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek, waarbij ze onder andere vroeg naar onze wensen voor de ceremonie, het verhaal achter onze liefde en onze plannen voor de toekomst. Van al die verhalen en informatie heeft ze een prachtige en persoonlijke speech gemaakt, waar wij en alle gasten van genoten hebben.

Anne en Tom

Mieke was op 1 augustus onze trouwambtenaar. Een paar weken daarvoor hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek, waarbij ze onder andere vroeg naar onze wensen voor de ceremonie, het verhaal achter onze liefde en onze plannen voor de toekomst. Van al die verhalen en informatie heeft ze een prachtige en persoonlijke speech gemaakt, waar wij en alle gasten van genoten hebben.

Anne en Tom

Wij zijn heel tevreden over Mieke! Mieke heeft een prachtig verhaal gehouden tijdens onze ceremonie, met humor, warmte en balans. Een ware reflectie van hoe wij zijn. Dat is erg knap, als je beseft dat we elkaar slechts 2 uurtjes gesproken hebben.

Wytske en Frits

Lieve Mieke,

Wij willen jou enorm bedanken voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft. En voor alle moeite en energie die jij hierin hebt weten te stoppen. Wij kijken hier met een heel gelukkig gevoel op terug.

Niels en Sabrine en ons dochtertje Isabel

Mieke is een warme en hartelijke trouwambtenaar en is prettig in de omgang. Bij ons thuis heeft ze alle tijd genomen om ons te leren kennen, dit was een fijn gesprek. Tijdens de ceremonie zelf gaf Mieke een mooie speech op leuke en informele wijze en met humor. Ze heeft het fantastisch gedaan!

Marrit en Yvo

Thank you so much for doing such a beautiful marriage ceremony for myself and Ronald yesterday. We were honored that you married us and we want you to know that you did a wonderful job.

Melanie en Ronald

We willen je hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie die je ons gegeven hebt. Het was echt een hele mooie dag!

Maxime en Elwin

Hierbij willen we je bedanken voor de fijne en leuke ceremonie. We vonden het een heel bijzondere ervaring. We waren wel heel erg zenuwachtig, maar dat ging gelukkig steeds beter. Dank voor de mooie woorden en fijne ontspannen sfeer.

Katryne en Otmar

Toen wij Mieke voor het eerst spraken was er al snel een goede en vertrouwelijke klik. We voelden direct dat Mieke betrokken wil worden op onze dag. Dat hebben we gezien en gehoord. Op 27 juli 2022 was onze bruiloft en heeft zij een speech gegeven hoe wij het graag hadden gezien, persoonlijk en met een goeie dosis humor! Wij hebben een fantastische dag gehad en Mieke had hier zeker een hele mooie en bijzondere rol in! We hadden geen mooiere speech kunnen wensen. 
Mieke, heel erg bedankt voor jou betrokkenheid en mooie woorden op onze bruiloft.
 
Liefs, Bart & Simona

 

Wij zijn Mieke tegen gekomen op de Bruidsbeurs in Oegstgeest. Hier hebben wij al een heel fijn eerste gesprek gehad en gelijk een datum geprikt voor een kennismakingsafspraak. Tijdens de kennismaking hadden we al een heel goed gevoel en hierna hebben wij een vervolgafspraak gemaakt. Op een mooie zomeravond hebben we samen in de tuin gesproken over de ceremonie en ons liefdesleven. Het was heel fijn dat Mieke echt de tijd voor ons nam. Voor het maken van onze geloftes naar elkaar toe, heeft Mieke ons nog geholpen zodat het een mooie liefdevolle tekst werd. Op de trouwdag zelf heeft ze iedereen weten te raken en ontroeren met haar mooie versie van ons levensverhaal. Hierbij heeft ze alles gebruikt wat wij haar hebben aangebracht en ook teksten van onze ouders heeft zij hierin verwerkt. Mieke heel erg bedankt voor je mooie verhaal, iedereen had het er de hele dag nog over, hoe mooi ze het vonden. 

Robert en Manon

Wat hebben we genoten! Ze heeft onze verwachtingen overtroffen bij het houden van een persoonlijke, grappige en soms ook emotionele speech voor ons en onze familie en vrienden. Velen met ons reageerden blij verrast op de manier waarop zij een burgerlijk huwelijk weet om te toveren in een bijzonder, persoonlijk moment. Ook de persoonlijke noot naar onze getuigen was een succes. Haar motto is echt zoals ze ons zei: ‘Als je de wet goed leest, spreekt uit het wetboek ook zeker wel de liefde. Het is veel meer dan een juridische plechtigheid met een ‘ja’ en een handtekening.’ En dat kwam terug in de ceremonie! Ze bracht de groep samen en door de speech heen weerklonk onze liefde voor elkaar. Prachtig!

Ook qua zakelijke voorbereidingen werd alles goed geregeld door Mieke Kerkhof en hebben we een prettig voorbereidingsgesprek gehad. 

Richard & Annemieke

Mieke heeft voor ons een perfecte ceremonie gecreëerd. Persoonlijk, hartverwarmend maar ook humoristisch.

Joyce en Marco

“Zeer waardevol waren de zorgvuldige, vrolijke en warme voorbereidende gesprekken en het hele persoonlijke verhaal tijdens de ceremonie. Ook de hele mooie invulling van de ceremonie met ook een rol voor de getuigen sprak zeer aan.”

Willen anoniem blijven

Het was geweldig. Dank je wel! 

Pieter en Loes

Ik begrijp wel waarom ze jou hebben gevraagd. Tjeetje, wat was het leuk. En zo persoonlijk.  

Gast bij bruiloft Sander en Linda

Mieke heeft van onze trouwdag een fantastische dag gemaakt. Om ons te leren kennen is zij bij ons thuis geweest en heeft ze een huiswerkopdracht meegegeven. Haar verhaal was hierdoor mooi en heel persoonlijk. Ook onze gasten waren enthousiast over Mieke.

Kristel en Simon  

Mieke heeft voor ons een prachtige speech geschreven aan de hand van ons gesprek vooraf. Daarnaast gaf ze ons de kans een liefdesverklaring voor elkaar te schrijven waarvan zij delen heeft verwerkt in de ceremonie. Heel fijn dat je op deze manier niet zelf het woord hoeft te nemen, maar toch iets kunt zeggen tegen elkaar.

Mascha en Mischa

Mieke heeft voor ons een topceremonie vezorgd, heel erg blij mee. Fijne en warme persoonlijkheid, de gesprekken om alles voor te bereiden waren gezellig en ongedwongen. Al onze wensen kwamen aan bod. Het leuke idee om ons achterneefje met de hamer te laten slaan was ook echt super leuk. Erg veel positieve feedback gekregen op de persoonlijke en leuke ceremonie.

Suzanne en Hans

Beste Mieke,

Wij kijken met veel plezier terug op onze bruiloft en jouw aandeel daarin. Daar waren we heel blij mee! 

Paul en Lonneke

Wij zijn bijzonder blij met de keuze voor onze ambtenaar Mieke Kerkhof. Mieke is in staat geweest om een zeer persoonlijk verhaal te creëeren en wist op een 
bijzondere en voor ons prettige wijze te communiceren zowel voor als tijdens onze dag. Wij hebben vele complimenten van onze gasten gekregen over onze trouwambtenaar. 
Wij bevelen Mieke en deze website ten zeerste aan! 

Fleur en Steven

1 februari heeft Mieke onze huwelijksplechtigheid voltrokken bij La France in Oegstgeest. Van te voren hebben wij een heel leuk gesprek met Mieke gehad waar we gelijk al een heel goed gevoel bij hadden. Ze heeft echt naar ons geluisterd en op de dag zelf perfect verwoord wat wij voor ogen hadden. Wij raden Mieke zeker aan!

Eline en Erik

Referenties

Op deze pagina vindt je een aantal referenties. Zijn jullie al overtuigd?

 

Wat kijken wij terug op een fantastische trouwdag! We hebben zo extreem genoten van onze dag, waarbij de ceremonie absoluut het hoogtepunt was. Ons verhaal klopte tot in de puntjes en paste qua toonzetting zo goed bij ons! 
Je betrokkenheid was hartverwarmend. Zowel op de dag zelf, maar zeker ook in de aanloop naar onze huwelijksdag toen onze bruiloft door corona keer op keer werd uitgesteld. 
Heel erg bedankt dat je ons wilde trouwen! 
 

Tessa en Tim

Op 19 juni zijn wij getrouwd in kasteel Oud Poelgeest. Tijdens deze prachtige dag is Mieke onze trouwambtenaar geweest. Ik vind het werkelijk ongelofelijk knap hoe zij van zoveel informatie precies de belangrijkste punten naar voren heeft gebracht. I.v.m. Corona hebben wij geen feest gegeven en was de ceremonie het hoogtepunt van onze bruiloft. Mieke heeft dit echt waar gemaakt. Het was een prachtig persoonlijk verhaal met humor erin. Van tevoren is ze met mooie aanvullingen gekomen en vragen waarover we konden nadenken om ervoor te zorgen dat de ceremonie nog persoonlijker werd ook onze gasten werden in de speech betrokken. Ik ben dan ook erg blij dat we gekozen hebben voor Mieke.  

  

Carmen en Marco

Mieke did an excellent job in telling our story during our small ceremony. Due to the current state in the world caused by corona virus, my family could not join physically but they were present online. Mieke involved them in the ceremony and made me and my family have a good experience despite all. A big thank you for making our day special. 

M en J

Mieke is een fantastische trouwambtenaar! 
Tijdens onze eerste afspraak voelden wij direct een klik met Mieke. Een open, innemende vrouw die echt luistert naar je verhaal en oprecht geïnteresseerd is in wie je bent en wat je wensen zijn. Met een klein gezelschap zijn wij naar Excenevex (Frankrijk) gegaan waar Mieke ons ceremoniële huwelijk gesloten heeft. Het gemis van enkele dierbaren heeft Mieke op een prachtige wijze verwerkt in onze ceremonie en er toch voor weten te zorgen dat de ceremonie een feest was. De verrassing die Mieke voor ons had was ook echt super! Kortom, wil je een lieve, maar ook leuke ambtenaar waarbij je het gevoel hebt dat ze je al jaren kent (omdat ze zich zo goed inleeft) dan is er maar een persoon de juiste en dat is Mieke!

Linda en Sander

Beste Mieke,
We vonden de ceremonie heel erg mooi en persoonlijk alsof je ons al jaren kent. Dat viel onze gasten ook op. Inhoudelijk klopte het en het gevoel kwam ook zeker over. Ook de vorm die je had gekozen, was erg prettig.
En ik (Marina) werd helemaal blij van de aangepaste versie van de officiële wetteksten. We hadden ons geen betere ambtenaar kunnen wensen!

Marina en Doesjka

 Mieke heeft een geweldige toespraak gehouden tijdens ons verrassingshuwelijksfeest! In een bomvolle kroeg kwam Mieke binnen in toga en verraste al onze gasten met het feit dat zij kwam om ons te trouwen. Niks was te gek voor Mieke, zij luisterde goed naar onze wensen, het was mede hierdoor een fantastische avond voor ons! Dankjewel! 

Kelly en Rob

Beste Mieke,

We hebben een prachtige trouwdag gehad, mede door de mooie woorden van Mieke. Ze wist van onze woorden een leuk, enthousiast en boeiend verhaal te creëren, maar het was ook absoluut een verhaal waarin de emotie juist tot zijn recht kwam! Voorafgaand hebben we erg prettig contact gehad met Mieke, kortom; ze is echt een aanrader voor je trouwdag!!  

Nicole en Tim

Beste Mieke,

Graag wil ik jou hierbij, mede namens Wilma, hartelijk veel dank zeggen voor de intieme ceremonie van gisteren en je mooie persoonlijke verhaal. Het heeft onze verwachtingen ver overtroffen!

Een memorabele dag die we lang zullen blijven koesteren.

Peter en Wilma

Mieke heeft tijdens ons gesprek vooraf goed naar ons geluisterd, onze ervaringen zijn prachtig verwoord in haar speech naar ons toe.
Dank Mieke voor je mooie woorden en je ongedwongenheid.

Bruidspaar wil anoniem blijven

Mieke, je hebt het fantastisch gedaan!!

Bas en Jessica

Mieke is een enorm lieve en betrokken vrouw die alles op alles zet om van de ceremonie een emotioneel, maar ook leuk geheel te maken. 

Voorafgaand aan onze bruiloft hadden wij (elk apart) een gesprek met Mieke. Ze stelt je op je gemak, communiceert duidelijk en stelt alle vragen die nodig zijn, zodat zij de benodigde informatie heeft. Communicatie met haar verloopt soepel; ze reageert snel, maar is ook flexibel en staat open voor alle wensen. Onze ceremonie deed zij tweetalig (haar Engels was ook goed en duidelijk), zodat alle gasten het konden volgen. Ze spreekt op een hele fijne, informele manier en betrok de naaste familieleden op een leuke manier en zorgde voor een emotionele en hartverwarmende ceremonie. 

Zonder haar was onze bruiloft niet compleet geweest, een echte aanrader! 

Tamara en Graham

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw mooie woorden tijdens de ceremonie. We vonden uw toespraak bijzonder mooi en we zouden geen betere trouwambtenaar kunnen hebben. Nog bedankt voor het gebruik van het Aristofanes verhaal. Het maakte de ceremonie ietsje Griekser… En voor uw Griekse wens Kali tyhi.

U bent zeker een aanrader!

Fani en Efstathios

Mieke Kerkhof, is een vrolijke, spontane trouwambtenaar. Tijdens de huwelijkscermonie krijgt zij iedereen aan het lachen door een persoonlijk verhaal te maken over het bruidspaar. Mieke, vertelt het verhaal op een manier, alsof ze ons al jaren kent. Waardoor het zeer persoonlijk en mooi wordt. En daarom wordt het een bijzondere dag, met haar als trouwambtenaar. 
Mieke, super bedankt dat je onze huwelijksceremonie wilde doen. Ons verhaal deelde met onze gasten. Het was een super bijzondere, mooie, emotionele maar ook grappige ceremonie. Met een lach en een traan. We hebben genoten.

Mayke en Sander

Vanaf het eerste telefonische contact, waarin Mieke onze namen in één zin noemde, wisten we al zeker dat zij onze trouwambtenaar moest worden. Dit was al zo bijzonder. Het klonk zo mooi, zacht, warm en liefdevol…. En dat is ook hoe wij Mieke hebben leren kennen. De werkwijze van Mieke is te omschrijven als integer, respectvol, persoonlijk en professioneel met een vleugje humor en creativiteit. We zijn blij dat ze ons huwelijk op schitterende wijze heeft voltrokken. Beter kon niet. Dus nogmaals, met Mieke kan je je geen betere trouwambtenaar wensen. 

Marjolein en Robert 

Op 11 september heeft Mieke ons getrouwd in het Groene Kerkje te Oegstgeest. Haar woorden waren passend, doeltreffend, lief, grappig en serieus op het juiste moment.

Ze heeft de gave om de ceremonie heel persoonlijk en ‘eigen’ te maken, gericht op het bruidspaar, zonder dat het ernstig wordt. Ze is betrokken, oprecht en warm. Zo zenuwachtig als we waren toen we de kerk binnenstapten, zo ontspannen raakten we toen Mieke het woord nam. Mede door haar hebben we een heerlijke dag gehad!

Lisa en Wouter 

Mieke was de trouwambtenaar op onze bruiloft. Door het Coronavirus verliep onze dag niet zoals wij dit graag hadden gewild, maar Mieke was bereid om met ons mee te denken.
Ondanks alles was de bruiloft perfect. De huwelijksceremonie was precies goed. Vooraf was er een uitgebreid gesprek bij ons thuis, waardoor Mieke echt ons persoonlijke verhaal kende. Ook haalde ze nog extra informatie bij onze ouders.
Tijdens de ceremonie had ze een mooi en herkenbaar verhaal. Soms serieus, soms met een grap.
Wij raden Mieke zeker aan als trouwambtenaar.

Annika en Joeri

Sandra en ik willen jou via deze weg nog even hartelijk bedanken voor de mooie trouwceremonie van vanmorgen. We vonden het super. Persoonlijk, warm, rustig zijn de woorden die bij ons boven komen als we aan jouw speech denken. Heel erg fijn! Een heel mooi en bijzonder moment om op terug te kijken! We zijn lekker aan het nagenieten van deze dag. Nogmaals veel dank! 

Wouter & Sandra

Mieke was in mei 2015 onze trouwambtenaar en wat een feestje was het! Onze ceremonie was heel persoonlijk en het gaf precies weer wat wij belangrijk vinden en hoe wij in het leven staan. En dat wist Mieke allemaal al na een kennismakingsgesprek! Wij krijgen nog steeds lovende opmerkingen dat onze bruiloftsceremonie zo persoonlijk was. Wat wij ook heel mooi vonden, was dat Mieke zelf een afsluiting had bedacht waar wij niks van wisten. Dit was een mooie verrassing en het ontroerde ons enorm. Kortom, wij kunnen Mieke zeker aanraden als trouwambtenaar als je iemand zoekt die er een persoonlijke, ontroerende en heel feestelijke ceremonie van maakt!

Joris en Kirsten

Wat zijn we blij dat we voor Mieke hebben gekozen als trouwambtenaar! Zij heeft onze speciale dag nog mooier gemaakt door haar persoonlijke woorden en mooie teksten.

Het voelt alsof ze je echt kent en hoe knap is dat na een uurtje te hebben gesproken met elkaar?
Ik kan iedereen aanraden voor Mieke te kiezen want ze is niet alleen zeer charmant, ze luistert goed, probeert de goede nuance aan te brengen in haar tekst en geeft je het gevoel er écht voor je te zijn op de trouwdag.
Mieke, bedankt!
Jimmy en Jeanine

Mieke was op 1 augustus onze trouwambtenaar. Een paar weken daarvoor hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek, waarbij ze onder andere vroeg naar onze wensen voor de ceremonie, het verhaal achter onze liefde en onze plannen voor de toekomst. Van al die verhalen en informatie heeft ze een prachtige en persoonlijke speech gemaakt, waar wij en alle gasten van genoten hebben.

Anne en Tom

Mieke was op 1 augustus onze trouwambtenaar. Een paar weken daarvoor hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek, waarbij ze onder andere vroeg naar onze wensen voor de ceremonie, het verhaal achter onze liefde en onze plannen voor de toekomst. Van al die verhalen en informatie heeft ze een prachtige en persoonlijke speech gemaakt, waar wij en alle gasten van genoten hebben.

Anne en Tom

Wij zijn heel tevreden over Mieke! Mieke heeft een prachtig verhaal gehouden tijdens onze ceremonie, met humor, warmte en balans. Een ware reflectie van hoe wij zijn. Dat is erg knap, als je beseft dat we elkaar slechts 2 uurtjes gesproken hebben.

Wytske en Frits

Lieve Mieke,

Wij willen jou enorm bedanken voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft. En voor alle moeite en energie die jij hierin hebt weten te stoppen. Wij kijken hier met een heel gelukkig gevoel op terug.

Niels en Sabrine en ons dochtertje Isabel

Mieke is een warme en hartelijke trouwambtenaar en is prettig in de omgang. Bij ons thuis heeft ze alle tijd genomen om ons te leren kennen, dit was een fijn gesprek. Tijdens de ceremonie zelf gaf Mieke een mooie speech op leuke en informele wijze en met humor. Ze heeft het fantastisch gedaan!

Marrit en Yvo

Thank you so much for doing such a beautiful marriage ceremony for myself and Ronald yesterday. We were honored that you married us and we want you to know that you did a wonderful job.

Melanie en Ronald

We willen je hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie die je ons gegeven hebt. Het was echt een hele mooie dag!

Maxime en Elwin

Hierbij willen we je bedanken voor de fijne en leuke ceremonie. We vonden het een heel bijzondere ervaring. We waren wel heel erg zenuwachtig, maar dat ging gelukkig steeds beter. Dank voor de mooie woorden en fijne ontspannen sfeer.

Katryne en Otmar

Toen wij Mieke voor het eerst spraken was er al snel een goede en vertrouwelijke klik. We voelden direct dat Mieke betrokken wil worden op onze dag. Dat hebben we gezien en gehoord. Op 27 juli 2022 was onze bruiloft en heeft zij een speech gegeven hoe wij het graag hadden gezien, persoonlijk en met een goeie dosis humor! Wij hebben een fantastische dag gehad en Mieke had hier zeker een hele mooie en bijzondere rol in! We hadden geen mooiere speech kunnen wensen. 
Mieke, heel erg bedankt voor jou betrokkenheid en mooie woorden op onze bruiloft.
 
Liefs, Bart & Simona

 

Wij zijn Mieke tegen gekomen op de Bruidsbeurs in Oegstgeest. Hier hebben wij al een heel fijn eerste gesprek gehad en gelijk een datum geprikt voor een kennismakingsafspraak. Tijdens de kennismaking hadden we al een heel goed gevoel en hierna hebben wij een vervolgafspraak gemaakt. Op een mooie zomeravond hebben we samen in de tuin gesproken over de ceremonie en ons liefdesleven. Het was heel fijn dat Mieke echt de tijd voor ons nam. Voor het maken van onze geloftes naar elkaar toe, heeft Mieke ons nog geholpen zodat het een mooie liefdevolle tekst werd. Op de trouwdag zelf heeft ze iedereen weten te raken en ontroeren met haar mooie versie van ons levensverhaal. Hierbij heeft ze alles gebruikt wat wij haar hebben aangebracht en ook teksten van onze ouders heeft zij hierin verwerkt. Mieke heel erg bedankt voor je mooie verhaal, iedereen had het er de hele dag nog over, hoe mooi ze het vonden. 

Robert en Manon

Wat hebben we genoten! Ze heeft onze verwachtingen overtroffen bij het houden van een persoonlijke, grappige en soms ook emotionele speech voor ons en onze familie en vrienden. Velen met ons reageerden blij verrast op de manier waarop zij een burgerlijk huwelijk weet om te toveren in een bijzonder, persoonlijk moment. Ook de persoonlijke noot naar onze getuigen was een succes. Haar motto is echt zoals ze ons zei: ‘Als je de wet goed leest, spreekt uit het wetboek ook zeker wel de liefde. Het is veel meer dan een juridische plechtigheid met een ‘ja’ en een handtekening.’ En dat kwam terug in de ceremonie! Ze bracht de groep samen en door de speech heen weerklonk onze liefde voor elkaar. Prachtig!

Ook qua zakelijke voorbereidingen werd alles goed geregeld door Mieke Kerkhof en hebben we een prettig voorbereidingsgesprek gehad. 

Richard & Annemieke

Mieke heeft voor ons een perfecte ceremonie gecreëerd. Persoonlijk, hartverwarmend maar ook humoristisch.

Joyce en Marco

“Zeer waardevol waren de zorgvuldige, vrolijke en warme voorbereidende gesprekken en het hele persoonlijke verhaal tijdens de ceremonie. Ook de hele mooie invulling van de ceremonie met ook een rol voor de getuigen sprak zeer aan.”

Willen anoniem blijven

Het was geweldig. Dank je wel! 

Pieter en Loes

Ik begrijp wel waarom ze jou hebben gevraagd. Tjeetje, wat was het leuk. En zo persoonlijk.  

Gast bij bruiloft Sander en Linda

Mieke heeft van onze trouwdag een fantastische dag gemaakt. Om ons te leren kennen is zij bij ons thuis geweest en heeft ze een huiswerkopdracht meegegeven. Haar verhaal was hierdoor mooi en heel persoonlijk. Ook onze gasten waren enthousiast over Mieke.

Kristel en Simon  

Mieke heeft voor ons een prachtige speech geschreven aan de hand van ons gesprek vooraf. Daarnaast gaf ze ons de kans een liefdesverklaring voor elkaar te schrijven waarvan zij delen heeft verwerkt in de ceremonie. Heel fijn dat je op deze manier niet zelf het woord hoeft te nemen, maar toch iets kunt zeggen tegen elkaar.

Mascha en Mischa

Mieke heeft voor ons een topceremonie vezorgd, heel erg blij mee. Fijne en warme persoonlijkheid, de gesprekken om alles voor te bereiden waren gezellig en ongedwongen. Al onze wensen kwamen aan bod. Het leuke idee om ons achterneefje met de hamer te laten slaan was ook echt super leuk. Erg veel positieve feedback gekregen op de persoonlijke en leuke ceremonie.

Suzanne en Hans

Beste Mieke,

Wij kijken met veel plezier terug op onze bruiloft en jouw aandeel daarin. Daar waren we heel blij mee! 

Paul en Lonneke

Wij zijn bijzonder blij met de keuze voor onze ambtenaar Mieke Kerkhof. Mieke is in staat geweest om een zeer persoonlijk verhaal te creëeren en wist op een 
bijzondere en voor ons prettige wijze te communiceren zowel voor als tijdens onze dag. Wij hebben vele complimenten van onze gasten gekregen over onze trouwambtenaar. 
Wij bevelen Mieke en deze website ten zeerste aan! 

Fleur en Steven

1 februari heeft Mieke onze huwelijksplechtigheid voltrokken bij La France in Oegstgeest. Van te voren hebben wij een heel leuk gesprek met Mieke gehad waar we gelijk al een heel goed gevoel bij hadden. Ze heeft echt naar ons geluisterd en op de dag zelf perfect verwoord wat wij voor ogen hadden. Wij raden Mieke zeker aan!

Eline en Erik