Speech laten schrijven?

Help, ik moet speechen

Het kan, zonder stress zelf een toespraak houden. Misschien wel bij je eigen feestje. Maar ook wanneer iedereen naar je kijkt bij een bedrijfsfeestje of het afscheid of jubileum van een gewaardeerde collega. Bij een begrafenis wil je al helemaal de juiste woorden spreken, je kunt het niet over doen. Laat het er dus niet bij zitten als je er tegenop ziet. Want reken maar dat het aankomt als je openlijk je hart uitspreekt. 

Ik schrijf je speech voor elke gelegenheid

Laat je speech gewoon door mij schrijven. Na een paar koppen koffie en een gesprek van een uur weet ik meestal genoeg om voor je aan de slag te gaan. En dan gaat het om meer dan alleen de feiten.  Ik schrijf een persoonlijke en sprankelende speech voor je. In de stijl die bij jou past. Tips hoe je de presentatie tot een succes kunt maken zijn bij de prijs inbegrepen.

Wedden dat je ervan kunt genieten als je mij het voorbereidende werk laat doen? Bel me gerust voor een verkennend gesprek: 06 49894159

Hieronder staat een greep uit de reacties van mensen die bij mij aanklopten voor hun toespraak. 

 

Mieke

Beste Mieke,

‘Wat een leuke tekst! Ik heb hem 2 keer gelezen en kan er maar niet genoeg van krijgen. Dit is hetgeen ik wou; enkel dat ik niet wist welke woorden ik moest gebruiken. Het gaat zo wie zo een knaller van een dag worden!
Hartelijk dank hiervoor.’ 

Na het feest schrijft Brigitte: ‘Mijn gasten hebben genoten van de speech bij het feest. Ze vonden het zeer persoonlijk met gevoel voor humor. Een dikke merci dat je dit voor mij hebt gedaan. Dit maakt mijn verjaardagsfeest onvergetelijk. Mocht ik nog eens een speech willen geven, dan neem ik zeker weer contact met je op!’ 

Brigitte

Hi Mieke, de speech afgelopen vrijdag op de bruiloft van mijn broer is goed gegaan! Ik heb de goede snaren weten te raken en iedereen was onder de indruk. Dank daarvoor!

Erik

De kersverse burgemeester van Oegstgeest had 9 speeches nodig voor de lintjesregen.

‘Graag wil ik u hartelijk danken voor de teksten voor het toekennen van de lintjes. Ik heb aardige complimenten gekregen op mijn voordracht. Er zat vaart in en de nodige humor. De teksten dienden op vrij korte termijn te worden samengesteld. Fijn dat dit in flexibel tempo kon.

Emile Jaensch

Burgemeester Oegstgeest

Ingeborg wil speechen op het 10-jarig jubileumfeest van het succesvolle bedrijf, dat ze met steun van haar vader is gestart. Stress! Hoe pak je dat aan?

‘Het was SUPER!!! Onverwacht was ik ontspannen en het is goed gegaan.’

Ingeborg Nelen

Zaakvoerder NDN (Neutraal Douaneagentschap Nelen)

Jeanette wil speechen op de bruiloft van haar zoon. Help!!

Mijn eerste concept was meteen bingo:
Wat een prachtige speech. Echt geweldig. Ik heb het al 10 keer gelezen. Echt, dit ben ik. SUPER BEDANKT’

Na de bruiloft:

Hallo Mieke. De bruiloft van mijn zoon was een prachtige dag. Vol met emotie De speech die je voor me schreef was super mooi. Lieve groet.

Jeanette

En Brigitte gaf wéér een feest met speech. Nu met collega’s erbij. Nog spannender…

Het was weer een prachtig feest. Ik heb complimenten gekregen over mijn speech. Iedereen zeer tevreden en natuurlijk ik ook. Mijn bazen waren enorm vereerd! Een dikke mercie om mij hiermee vooruit te helpen.

Brigitte