Ik vertel aanstaande bruidsparen altijd dat ik me voor de bruiloft aanpas bij hun stijl en wensen. Daar geniet ik van en dat gaat ook meestal goed. Elk bruidspaar wil een leuke trouwdag, daar hoort een op maat gesneden huwelijksceremonie bij.

Maar wat als een stel je als trouwambtenaar vraagt om over hun seksuele leven te gaan vertellen in je speech? De gasten mogen best weten dat zij na veel getob volop kunnen genieten in de slaapkamer. En dat komt omdat ze een goede modus hebben gevonden waarin hij kan voorzien in haar nogal buitensporige wensen op het seksuele vlak. Minstens vier keer per dag bijvoorbeeld. De rest wilde ik echt niet weten. Maar alleen dat al bleek een hele opgave voor de aanstaande echtgenoot, die ook tijd wil hebben om met zijn gamestation te spelen!

Tja, lijkt me niet echt een verhaal voor in de trouwzaal. Heb het dan ook maar afgeraden. Ook zonder deze intieme informatie, kan ik hen een feestelijke en persoonlijke huwelijksceremonie verzorgen.

Maar of het nu buiten de trouwzaal blijft of niet, ik zat weer eerste rang bij een verhaal om van te smullen. Dat wel natuurlijk.