Hallo Mieke, nogmaals bedankt voor de mooie huwelijksvoltrekking afgelopen maandag. U hebt het fantastisch gedaan. Ik vond het een bijzonder moment. Ik kreeg een hoop complimenten over de ambtenaar. Tanja.

Soms kom je leuke dingen tegen als je in je archief aan het rommelen bent. Zoals deze reactie van het allereerste bruidspaar dat ik een paar jaar geleden in de echt verbond. Ik had er zelf ook volop van genoten. Een spontaan bruidspaar en een leuke familie. Daar kan je grappen mee uithalen, dat voel je aan. De bruidegom vertelde me dat zijn schoonvader de avond daarvoor had ‘geklaagd’ dat hij zijn dochter niet ten huwelijk had gevraagd. Alles met een grote smile en een borrel. Vlak voor het jawoord dacht ik, ‘Ik doe het gewoon’, en stuurde de bruidegom eerst naar zijn schoonvader om haar hand te vragen. Hij speelde het fantastisch en het werd een echte knaller. Goed ingeschat. De toon was gezet voor het feest en de bruid kon gerust haar ja-woord geven!